Fotball-VM 2014
I samarbeid med

Gruppe A

Kamper

Dato Hjemmelag Bortelag Resultat Sannsynlighet
HUB
12/06-22:00 Brasil Kroatia 3 1 100% 0% 0%
13/06-18:00 Mexico Kamerun 1 0 100% 0% 0%
17/06-21:00 Brasil Mexico 0 0 0% 100% 0%
18/06-24:00 Kamerun Kroatia 0 4 0% 0% 100%
23/06-22:00 Kroatia Mexico 1 3 0% 0% 100%
23/06-22:00 Kamerun Brasil 1 4 0% 0% 100%


Tabell

Lag Spilt Kampresultater Mål Poeng
SeierUavgj.Tap
Brasil 3 2 1 0 7 2 7
Mexico 3 2 1 0 4 1 7
Kroatia 3 1 0 2 6 6 3
Kamerun 3 0 0 3 1 9 0


Sannsynlighet for plassering i gruppa

Lag 1.plass 2.plass 3.plass 4.plass
Brasil 100% 0% 0% 0%
Kroatia 0% 0% 100% 0%
Mexico 0% 100% 0% 0%
Kamerun 0% 0% 0% 100%


Beregningene er sist oppdatert Jul 13, 2014 00:07