Videregående spill

På denne sida viser vi resultater fra kampene i videregående spill som er spilt. Vi viser også sannsynligheten for hjemmeseier og borteseier i de kampene hvor det er fastsatt hvilke lag som skal spille mot hverandre, men hvor kampene ennå ikke er spilt. Husk at disse kampene ikke kan ende uavgjort.

Så lenge det ikke er fastsatt hvilke lag som skal møte hverandre, vil det i rubrikkene for hjemmelag og bortelag stå symboler for hvilken plassering/gruppe/finalerundekamp lagene vil komme fra.

Teksten NA (“not available”) i en rubrikk angir generelt at det som eventuelt skal stå der ikke er tilgjengelig. En kamp hvor lagene ikke er fastsatt vil ha NA i rubrikken for sannsynlighet for hjemmeseier og borteseier. En kamp som ikke er spilt vil ha NA i alle resultatrubrikkene.

En kamp som er avgjort etter ordinær tid vil ha tall i rubrikkene for ordinær tid, men NA i rubrikkene for ekstraomganger og straffesparkkonkurranse.

En kamp som er avgjort etter ekstraomganger vil ha tall i rubrikkene for ordinær tid og ekstraomganger, men NA i rubrikkene for straffesparkkonkurranse.

En kamp som er avgjort etter straffesparkkonkurranse, vil ha tall i alle rubrikkene (ordinær tid, ekstraomganger og straffesparkkonkurranse).

Vi benytter oss av følgende forkortelser: e.o.t. – etter ordinær tid, e.e.o. – etter ekstraomganger og e.s.k. – etter straffesparkkonkurranse.Åttendedels-finalerKvartfinalerSemifinalerFinaler


Oppdatert: May 13 2021 14:34